dikêmbangi

basa JawaBesut

dikêmbangi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦼ ()ꦩ꧀ (m) (ba)ꦔꦶ (ngi)
Lingga: (kêmbang)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dikêmbangi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunsêkari

krama
Krama dikêmbangi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dirêngga ing kêmbang;








Kata kunci/keywords: arti dikêmbangi, makna dikêmbangi, definisi dikêmbangi, tegese dikêmbangi, tegesipun dikêmbangi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.