dikêbiri

basa JawaBesut

dikêbiri Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦼ ()ꦧꦶ (bi)ꦫꦶ (ri)
Lingga: (kêbiri)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dikêbiri
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunkêbincih

krama
Krama dikêbiri
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diilangi pringsilane supaya ora bisa nurunake (tmr. kewan).








Kata kunci/keywords: arti dikêbiri, makna dikêbiri, definisi dikêbiri, tegese dikêbiri, tegesipun dikêbiri

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.