diinum

basa JawaBesut

diinum Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦤꦸ (nu)ꦩ꧀ (m)
Lingga: (inum)

  1. (Kw) (êngg
krama
Krama diinum
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) diombe;








Kata kunci/keywords: arti diinum, makna diinum, definisi diinum, tegese diinum, tegesipun diinum

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.