diingip-ingipi

basa JawaBesut

diingip-ingipi
Lingga: (ingip)
krama/ngoko

  1. dituduhi pucuke sathithik;
  2. ent dirungoni (diwèhi wêruh) sathithik;







Kata kunci/keywords: arti diingip-ingipi, makna diingip-ingipi, definisi diingip-ingipi, tegese diingip-ingipi, tegesipun diingip-ingipi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.