diimpês

basa JawaBesut

diimpês Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦩ꧀ (m)ꦥꦼ ()ꦱ꧀ (s)
Lingga: (impês)

  1. ks dipatèni.








Kata kunci/keywords: arti diimpês, makna diimpês, definisi diimpês, tegese diimpês, tegesipun diimpês

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.