diimbuhi

basa JawaBesut

diimbuhi
Lingga: (imbuh)

  1. diwuwuhi, dibangêtake, diundhaki;
  2. (dipunimbêti
krama
Krama diimbuhi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) diwènèhi imbuh tmr. têtuku;

  1. (ditanduki ki) diwènèhi imbuh (ing nalikane mangan);







Kata kunci/keywords: arti diimbuhi, makna diimbuhi, definisi diimbuhi, tegese diimbuhi, tegesipun diimbuhi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.