diilokake

basa JawaBesut

diilokake
Lingga: (ilu)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko diilokake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipun-tumutakên

krama
Krama diilokake
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

didhèrèkake ki

  1. dikon mèlu marang;
  2. dikatutake (digamblokake) marang;
  3. (utawa diilok-ilokake) diarani mèlu ngrewangi lsp
Kacocogna karo
  • ilon, kèlu, mèlu.







Kata kunci/keywords: arti diilokake, makna diilokake, definisi diilokake, tegese diilokake, tegesipun diilokake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.