diikêt-ikêti

basa JawaBesut

diikêt-ikêti Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦏꦼ ()ꦠ꧀ (t)ꦲꦶ (hi)ꦏꦼ ()ꦠꦶ (ti)
Lingga: (ikêt)

  1. (didhêsthari ki) diênggoni (ditrapi) ikêt;








Kata kunci/keywords: arti diikêt-ikêti, makna diikêt-ikêti, definisi diikêt-ikêti, tegese diikêt-ikêti, tegesipun diikêt-ikêti

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.