diicipi

basa JawaBesut

diicipi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦶ (hi)ꦕꦶ (ci)ꦥꦶ (pi)
Lingga: (icip)
krama/ngoko

  1. dikêdhapi ki dicoba dirasakake.








Kata kunci/keywords: arti diicipi, makna diicipi, definisi diicipi, tegese diicipi, tegesipun diicipi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.