digêcêm

basa JawaBesut

digêcêm Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦒꦼ ()ꦕꦼ ()ꦩ꧀ (m)
Lingga: (gêcêm)

  1. êngg ks diêwori turu.








Kata kunci/keywords: arti digêcêm, makna digêcêm, definisi digêcêm, tegese digêcêm, tegesipun digêcêm

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.