diewuh-ewuhi

basa JawaBesut

diewuh-ewuhi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦺ (he)ꦮꦸ (wu) (h)ꦲꦺ (he)ꦮꦸ (wu)ꦲꦶ (hi)
Lingga: (ewuh)

  1. (dipun-pakèwêdi
krama
Krama diewuh-ewuhi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) diribêdi, dialang-alangi, dingèl-ngèl

Kacocogna karo kèwuhan, pakewuh.







Kata kunci/keywords: arti diewuh-ewuhi, makna diewuh-ewuhi, definisi diewuh-ewuhi, tegese diewuh-ewuhi, tegesipun diewuh-ewuhi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.