didun

basa JawaBesut

didun
Lingga: (du)

dipun-abên

krama
Krama didun
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ditarungake;
  2. digathukake, dijodhokake
Kacocogna karo
  • adu.







Kata kunci/keywords: arti didun, makna didun, definisi didun, tegese didun, tegesipun didun

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.