didoli

basa JawaBesut

didoli Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦢꦺꦴ (do)ꦭꦶ (li)
Lingga: (dol)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko didoli
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunsadèni

krama
Krama didoli
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

didol, dodol, ngêdol.








Kata kunci/keywords: arti didoli, makna didoli, definisi didoli, tegese didoli, tegesipun didoli

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.