didol

basa JawaBesut

didol Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦢꦺꦴ (do)ꦭ꧀ (l)
Lingga: (dol)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko didol
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunsade

krama
Krama didol
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dikon nuku, diwènèhake kanthi lêliru dhuwit;








Kata kunci/keywords: arti didol, makna didol, definisi didol, tegese didol, tegesipun didol

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.