didokok(-ake)

basa JawaBesut

didokok(-ake) Aksara Jawa:
Lingga: (dokok)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko didokok(-ake)
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipundèkèk(-akên)

krama
Krama didokok(-ake)
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

disèlèhake ing, diprênahake ing;








Kata kunci/keywords: arti didokok(-ake), makna didokok(-ake), definisi didokok(-ake), tegese didokok(-ake), tegesipun didokok(-ake)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.