didhawuhi

basa JawaBesut

didhawuhi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (dha)ꦮꦸ (wu)ꦲꦶ (hi)
Lingga: (dhawuh)

  1. ki dikon, diprentahi;








Kata kunci/keywords: arti didhawuhi, makna didhawuhi, definisi didhawuhi, tegese didhawuhi, tegesipun didhawuhi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.