didhahar

basa JawaBesut

didhahar
Lingga: (dhahar)

  1. ki: (utawa dhêdhaharan) panganan (lêlawuhan lsp);
  2. digugu;







Kata kunci/keywords: arti didhahar, makna didhahar, definisi didhahar, tegese didhahar, tegesipun didhahar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.