didhêlak

basa JawaBesut

didhêlak
Lingga: (dhêlak)
êngg

  1. didêlêng;
  2. ks dicolong.







Kata kunci/keywords: arti didhêlak, makna didhêlak, definisi didhêlak, tegese didhêlak, tegesipun didhêlak

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.