didhêdhêr

basa JawaBesut

didhêdhêr
Lingga: (dhêdhêr)
krama/ngoko

  1. wiji kang didhêdhêr;
  2. ks dipêndhêm (dikubur);







Kata kunci/keywords: arti didhêdhêr, makna didhêdhêr, definisi didhêdhêr, tegese didhêdhêr, tegesipun didhêdhêr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.