didhèwèki

basa JawaBesut

didhèwèki Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦝꦺ (dhè)ꦮꦺ ()ꦏꦶ (ki)
Lingga: (dhèwèk)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko didhèwèki
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunpiyambaki

krama
Krama didhèwèki
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ditandhangi (digarap diêpèk) dhewe;








Kata kunci/keywords: arti didhèwèki, makna didhèwèki, definisi didhèwèki, tegese didhèwèki, tegesipun didhèwèki

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.