dicolok(-colok)ake

basa JawaBesut

dicolok(-colok)ake
Lingga: (colok)

  1. ditudingake ing mata;
  2. ks dituduhake kalawan têrang-têrang.







Kata kunci/keywords: arti dicolok(-colok)ake, makna dicolok(-colok)ake, definisi dicolok(-colok)ake, tegese dicolok(-colok)ake, tegesipun dicolok(-colok)ake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.