dicaosi

basa JawaBesut

dicaosi
Lingga: (caos)
ki

  1. dicawisi;
  2. diwènèhi
Kacocogna karo
  • saos.







Kata kunci/keywords: arti dicaosi, makna dicaosi, definisi dicaosi, tegese dicaosi, tegesipun dicaosi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.