dicangkêmi

basa JawaBesut

dicangkêmi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (ca) (ng)ꦏꦼ ()ꦩꦶ (mi)
Lingga: (cangkêm)

  1. ks diujar-ujari.







Kata kunci/keywords: arti dicangkêmi, makna dicangkêmi, definisi dicangkêmi, tegese dicangkêmi, tegesipun dicangkêmi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.