dicêkik

basa JawaBesut

dicêkik Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦕꦼ ()ꦏꦶ (ki)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (cêkik)

  1. ks ditêkak;







Kata kunci/keywords: arti dicêkik, makna dicêkik, definisi dicêkik, tegese dicêkik, tegesipun dicêkik

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.