dicêkêlake

basa JawaBesut

dicêkêlake
Lingga: (cêkêl)

  1. (diasta ki) digocèki, digujêngi, dicandhak;
  2. digadhèkake utawa diwènèhake marang liyan minangka katanggunganing utang;







Kata kunci/keywords: arti dicêkêlake, makna dicêkêlake, definisi dicêkêlake, tegese dicêkêlake, tegesipun dicêkêlake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.