dièsêmi

basa JawaBesut

dièsêmi
Lingga: (èsêm)

  1. diajak mèsêm;
  2. ent digêguyu, diewani
Kacocogna karo
  • mèsêm.







Kata kunci/keywords: arti dièsêmi, makna dièsêmi, definisi dièsêmi, tegese dièsêmi, tegesipun dièsêmi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.