dhuwit

basa JawaBesut

dhuwit

  1. krama/ngoko 1/10 wang;
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dhuwit
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

yatra

krama
Krama dhuwit
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sarananing urup-urupan kang diwujudi ing cithakan têmbaga, slaka lsp







Kata kunci/keywords: arti dhuwit, makna dhuwit, definisi dhuwit, tegese dhuwit, tegesipun dhuwit

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.