basa JawaBesut

dhus Aksara Jawa: ꦝꦸ (dhu)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. (Wl) wadhah kothakan kang digawe dluwang kandêl.








Kata kunci/keywords: arti dhus, makna dhus, definisi dhus, tegese dhus, tegesipun dhus

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.