dhukut

basa JawaBesut

dhukut Aksara Jawa: ꦝꦸ (dhu)ꦏꦸ (ku)ꦠ꧀ (t)

  1. êngg
krama
Krama dhukut
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sukêt.








Kata kunci/keywords: arti dhukut, makna dhukut, definisi dhukut, tegese dhukut, tegesipun dhukut

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.