dhudha kawuk

basa JawaBesut

dhudha kawuk Aksara Jawa: ꦝꦸ (dhu) (dha) (ka)ꦮꦸ (wu)ꦏ꧀ (k)

  1. ks dhudha wis tuwa.








Kata kunci/keywords: arti dhudha kawuk, makna dhudha kawuk, definisi dhudha kawuk, tegese dhudha kawuk, tegesipun dhudha kawuk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.