dhudha calak

basa JawaBesut

dhudha calak Aksara Jawa: ꦝꦸ (dhu) (dha) (ca) (la)ꦏ꧀ (k)

krama/ngoko

  1. ak wong lanang sing purik.








Kata kunci/keywords: arti dhudha calak, makna dhudha calak, definisi dhudha calak, tegese dhudha calak, tegesipun dhudha calak

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.