dhogolan

basa JawaBesut

dhogolan Aksara Jawa: ꦝꦺꦴ (dho)ꦒꦺꦴ (go) (la)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (dhogol)

  1. ks anak.








Kata kunci/keywords: arti dhogolan, makna dhogolan, definisi dhogolan, tegese dhogolan, tegesipun dhogolan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.