dhoble

basa JawaBesut

dhoble Aksara Jawa: ꦝꦺꦴ (dho)ꦧ꧀ (b)ꦭꦺ (le)

krama/ngoko

  1. (Wl) mas lapisan.








Kata kunci/keywords: arti dhoble, makna dhoble, definisi dhoble, tegese dhoble, tegesipun dhoble

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.