dhipan

basa JawaBesut

dhipan Aksara Jawa: ꦝꦶ (dhi) (pa)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. (Wl) bangsaning kanthil (dianggo turu lsp).








Kata kunci/keywords: arti dhipan, makna dhipan, definisi dhipan, tegese dhipan, tegesipun dhipan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.