dhelik

basa JawaBesut

dhelik Aksara Jawa: ꦝꦺ (dhe)ꦭꦶ (li)ꦏ꧀ (k)

krama/ngoko

  1. gêdhe cilik (ora padha gêdhene).








Kata kunci/keywords: arti dhelik, makna dhelik, definisi dhelik, tegese dhelik, tegesipun dhelik

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.