dhawuh (-pangandika) dalêm

basa JawaBesut

dhawuh (-pangandika) dalêm Aksara Jawa:
Lingga: (dhawuh)

  1. ki kandhane, kandhamu








Kata kunci/keywords: arti dhawuh (-pangandika) dalêm, makna dhawuh (-pangandika) dalêm, definisi dhawuh (-pangandika) dalêm, tegese dhawuh (-pangandika) dalêm, tegesipun dhawuh (-pangandika) dalêm

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.