dhatêngan

basa JawaBesut

dhatêngan Aksara Jawa: (dha)ꦠꦼ () (nga)ꦤ꧀ (n)

  1. êngg
krama
Krama dhatêngan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dhayoh.








Kata kunci/keywords: arti dhatêngan, makna dhatêngan, definisi dhatêngan, tegese dhatêngan, tegesipun dhatêngan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.