dhaos

basa JawaBesut

dhaos Aksara Jawa: (dha)ꦲꦺꦴ (ho)ꦱ꧀ (s)

  1. êngg
krama
Krama dhaos
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dhacin.








Kata kunci/keywords: arti dhaos, makna dhaos, definisi dhaos, tegese dhaos, tegesipun dhaos

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.