dhaon

basa JawaBesut

dhaon

  1. êngg
krama
Krama dhaon
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

godhong;

  1. êngg krama/ngoko nipah.







Kata kunci/keywords: arti dhaon, makna dhaon, definisi dhaon, tegese dhaon, tegesipun dhaon

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.