dhangsul

basa JawaBesut

dhangsul êngg

krama
Krama dhangsul
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kêdêle;
  2. kêndhali.







Kata kunci/keywords: arti dhangsul, makna dhangsul, definisi dhangsul, tegese dhangsul, tegesipun dhangsul

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.