dhangka

basa JawaBesut

dhangka

  1. Cithakan:Jk guwa (rong) pambuwangan mayit;
  2. ks padunungan, omah.







Kata kunci/keywords: arti dhangka, makna dhangka, definisi dhangka, tegese dhangka, tegesipun dhangka

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.