dhandhang-gêndhis

basa JawaBesut

dhandhang-gêndhis Aksara Jawa: (dha)ꦤ꧀ (n) (dha) (ng)ꦒꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦝꦶ (dhi)ꦱ꧀ (s)

  1. êngg
krama
Krama dhandhang-gêndhis
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dhandhang gula.








Kata kunci/keywords: arti dhandhang-gêndhis, makna dhandhang-gêndhis, definisi dhandhang-gêndhis, tegese dhandhang-gêndhis, tegesipun dhandhang-gêndhis

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.