dhamplèng

basa JawaBesut

dhamplèng Aksara Jawa: (dha)ꦩ꧀ (m)ꦥ꧀ (p)ꦭꦺ () (ng)

  1. êngg ks rupa wujud
Kacocogna karo dhapur.







Kata kunci/keywords: arti dhamplèng, makna dhamplèng, definisi dhamplèng, tegese dhamplèng, tegesipun dhamplèng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.