dhêngkul ikêt-ikêtan

basa JawaBesut

dhêngkul ikêt-ikêtan
Lingga: (dhêngkul)

  1. ks: wong sing pancèn ora cakêp didadèkake priyayi (mung marga kêcêdhak karo dhêdhuwuran);
  2. tanpa guna, sêpele;







Kata kunci/keywords: arti dhêngkul ikêt-ikêtan, makna dhêngkul ikêt-ikêtan, definisi dhêngkul ikêt-ikêtan, tegese dhêngkul ikêt-ikêtan, tegesipun dhêngkul ikêt-ikêtan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.