dhêkêman

basa JawaBesut

dhêkêman

  1. (utawa dhêkêm) êngg krama/ngoko bronjong (kranjangan) diisèni watu dianggo mbêndung kali, tanggul lsp;
  2. êngg
krama
Krama dhêkêman
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kêdhêle.







Kata kunci/keywords: arti dhêkêman, makna dhêkêman, definisi dhêkêman, tegese dhêkêman, tegesipun dhêkêman

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.