dhêkêh

basa JawaBesut

dhêkêh Aksara Jawa: ꦝꦼ (dhê)ꦏꦼ () (h)

  1. êngg
krama
Krama dhêkêh
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dhukuh.








Kata kunci/keywords: arti dhêkêh, makna dhêkêh, definisi dhêkêh, tegese dhêkêh, tegesipun dhêkêh

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.