dantên

basa JawaBesut

dantên Aksara Jawa: (da)ꦤ꧀ (n)ꦠꦼ ()ꦤ꧀ (n)

  1. êngg
krama
Krama dantên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dara.








Kata kunci/keywords: arti dantên, makna dantên, definisi dantên, tegese dantên, tegesipun dantên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.