damêl

basa JawaBesut

damêl Aksara Jawa: (da)ꦩꦼ ()ꦭ꧀ (l)

krama
Krama damêl
Ngoko gawe
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko








Kata kunci/keywords: arti damêl, makna damêl, definisi damêl, tegese damêl, tegesipun damêl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.