dalon

basa JawaBesut

dalon Aksara Jawa: (da)ꦭꦺꦴ (lo)ꦤ꧀ (n)

  1. êngg
krama
Krama dalon
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

cèlèng.








Kata kunci/keywords: arti dalon, makna dalon, definisi dalon, tegese dalon, tegesipun dalon

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.