dadi ati

basa JawaBesut

dadi ati
Lingga: (dadi)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dadi ati
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dados manah

krama
Krama dadi ati
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dadi ing pênggalih ki

  1. ana utawa maujud saka ing ora ana (ora maujud) dening daya (kuwasa lsp), upama dadine sarana cipta;
  2. sêrik, lara atine;







Kata kunci/keywords: arti dadi ati, makna dadi ati, definisi dadi ati, tegese dadi ati, tegesipun dadi ati

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.